Hlavní obsah

Berte život sportovněji

Komerční článekHonda Česká republika

Limitovaná sportovní edice Honda Civic 1,8 GT nabízí atraktivní výbavu a navíc řadu sportovních designových prvků zdarma. Například mřížku chladiče, polokožená sedadla nebo 17“ litá kola v barvě tmavého chromu. Nyní je za akční cenu 469 000 Kč.

Článek

Honda uvedla na trh novou sportovní verzi modelu Civic. Limitovaná edice Civic 1,8 GT vychází z oblíbené verze Sport s benzínovým motorem 1.8 i-VTEC. Nabízí tak bohatou výbavu zahrnující tempomat, vyhřívaná přední sedadla, kůží potažený volant, zadní parkovací senzory, stěrače s dešťovým senzorem, přední mlhové světlomety.

Limitovaná verze GT navíc obsahuje několik designových prvků, které podtrhují sportovní rysy vozidla. Na první pohled zaujme přední maska chladiče s voštinovou mřížkou. Spodní části nárazníků a lemy kol jsou lakovány v barvě vozu. 17palcová litá kola, kliky dveří, víko nádrže a další doplňky v interiéru jsou v barvě tmavého chromu. Hlavní novinkou v interiéru jsou nové potahy sedadel s kombinací kůže a textilu.

Základní cena verze GT je 489 000 Kč. V rámci akční nabídky jí lze pořídit za cenu 469 000 Kč, která je stejná jako u výbavy Sport. Pro více informací kontaktujte autorizovaného prodejce vozů Honda nebo www.honda.cz

Výběr článků

Načítám