Hlavní obsah

Plavky 2010 od Astratex.cz

Novinky, ASTRATEX s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolekce plavek pro rok 2010 je na světě! Půvabné novinky pro každého představuje Astratex.cz! Připravte se na léto již dnes. Více než 60 modelů k dispozici skladem!

Článek

Dámské plavky pro rok 2010 jsou důkladně propracovány a snoubí se zde krása s elegancí. Modely podle posledních módních trendů čekají právě na Vás! Buďte i letošní sezónu královnou pláže v dokonalých plavkách od Astratex.cz!

Plavky od výrobců Triola, Etna nebo Rise jsou ušity z velice kvalitní plavkoviny a skvěle padnou na každou postavu. Ať už zvolíte sportovní či elegantní střih, moderní barvy a vzory Vás rozzáří! Letos jsou v módě puntíky, proužky a především květinové vzory.

Máte problém s nesouměrnou postavou? Nezoufejte! Na Astratex.cz můžete zakoupit různou velikost vrchního a spodního dílu plavek. Nebo třeba i dvě velikosti a tu nepadnoucí bez problémů do 14 dní vrátit. Astratex.cz myslí především na Vaše potřeby a pohodlí. Ze široké kolekce plavek pro rok 2010 si zaručeně vyberete!

Astratex.cz si své zákazníky hýčká a plně se jim věnuje! Vybrané plavky nebo spodní prádlo zasíláme okamžitě, na nic nečekáte a dáme Vám 8% z hodnoty zboží jako slevu na další nákup. Taktéž pořádáme pravidelně slevové akce a doprodeje spodního prádla za velmi nízké ceny! A k tomu super soutěže o hodnotné ceny! Zeptejte se více než 280 000 spokojených zákazníků.

Astratex.cz je největším prodejcem plavek a spodního prádla na českém internetu a díky kvalitám elektronického obchodování získal ocenění Certifikovaný obchod APEK, takže nákup je zaručeně bezpečný.

Nakoupit můžete i na sesterském eshopu Bonatex.cz i povlečení, prostěradla či polštářky. Bonatex.cz nabízí skvělý bavlněný satén, který je opravdovým hitem v českých ložnicích díky své maximálně kvalitě.

Výběr článků

Načítám