Hlavní obsah

Společnost kouzlí s barvami na zámkové dlažbě!

Komerční článekDITON s.r.o.

Jaro je tady! Je správný čas přemýšlet co se svou zahrádkou či okolím svého domu. Letos letí zámková dlažba ve všemožných barevných odstínech. Venkovní dlažba už nemusí být šedivá! Zkrášlete si své okolí některým z moderních výrobků společnosti DITON.

Článek

Představujeme Vám společnost, která se v zámkové dlažbě vyzná nejlépe. Firmou je DITON s.r.o., která se řadí mezi největší výrobce betonové dlažby, zámkové dlažby, zahradní architektury, obrubníků, ztraceného bednění a dalších betonových prvků.

Firma na trhu působí již dvanáctým rokem a za tu dobu se stala významným hráčem ve svém oboru.

V jednom z výrobních závodů, který se nachází ve Stříteži u Jihlavy, nás přivítal ředitel společnosti pan Petr Diviš, který nás odvedl do výrobní haly, ve které se vyrábí právě zámková dlažba.

„Díky našemu technologickému a výrobnímu procesu vyrábíme vysoce kvalitní a na pohled velice příjemnou venkovní dlažbu v různých barevných colormixech, což je dlažba vyrobena ve více barevných odstínech najednou a tím na vydlážděné ploše vznikají exklusivní barevné povrchy,“ ukazuje nám barevný povrch na vyráběné zámkové dlažbě.

Škála sortimentu je široká, od ztraceného bednění až po venkovní dlažbu. Stačí si jen vybrat dle své chuti a vkusu. Více se dozvíte na www.diton.cz

Výběr článků

Načítám