Hlavní obsah

Největší domácí autobazar opět v zisku

Novinky, AAA Auto a.s.

Navzdory finanční krizi se skupina AAA AUTO vrátila opět do zisku a loni prodala přes 37 tisíc aut. Minulý týden registrovala prodej jubilejního 500.000 vozu ve své historii a potvrdila tak, že je největším prodejcem ojetých vozů ve střední Evropě.

Článek

„Meziročně si na českém trhu nejvíce polepšily ojeté vozy značky Škoda,“ uvedl předseda správní rady AAA AUTO Vratislav Kulhánek. Nejprodávanějším modelem se v AAA AUTO loni stala Škoda Fabia, následovaná Škodou Octavia. Ze zahraničních značek si v roce 2009 nejlépe vedl Ford Focus, následovaný Peugeotem 206 a Renaultem Mégane.

Nejúspěšnějším zákaznickým zvýhodněním se v loňském roce v AAA AUTO stala sleva 20 až 50 tisíc Kč, na druhém místě se umístilo šrotovné, kterého využily téměř dvě tisícovky zákazníků.

„I pro letošní rok předpokládáme další vlnu šrotovného, poukazy na palivo zdarma a mnohá další zajímavá zvýhodnění,“ řekl dále Kulhánek. Každý zájemce o koupi vozu by tak určitě neměl při svém výběru opomenout webové stránky www.aaaauto.cz . Zde je možné si důkladně prohlédnout všech 3500 vozů z aktuální nabídky včetně přehledu o všech probíhajících akcích a výhodách.

Výběr článků

Načítám