Hlavní obsah

Veletrh JOB DAYS 2010 přiláká tisíce návštěvníků

Novinky, Jobdays

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V těchto dnech bude probíhat již třetí ročník JOB DAYS – největšího veletrhu práce v České republice určeného všem zájemcům o práci u nás i v zahraničí. Bude se konat ve dnech 30. března - 1. dubna 2010 opět na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Článek

Po úspěšných dvou ročnících se očekává ještě více návštěvníků, a to kolem 20 000. Akce představuje vrchol v oboru human resources v a pracovní místa zde zde bude nabízet více než 80 vystavovatelů. Budou to top zaměstnavatelé ČR (namátkou O2, Česká pojišťovna, ČEZ, Raiffeisen Bank, Albert, Česká pošta, IKEA, a další), personální agentury (Manpower, Adecco, Advanced Search aj.), internetové portály (např. Spráce.cz a Jobsinprague.cz) a další specialisté na trhu práce.

Program veletrhu bude pestrý nejen díky nabídce vystavovatelů, ale také díky workshopům a seminářům zaměřeným na tématiku spojenou s hledáním práce. V průběhu celého veletrhu budou na venkovní ploše před Průmyslovým palácem probíhat prezentace činností Armády České republiky. Program doplní i módní show s ukázkami pracovního oblečení a dne 1. dubna 2010 navštíví veletrh odstupující evropský komisař pro zaměstnanost sociální věci a rovné příležitosti Vladimír Špidla. Přesný harmonogram je možné nalézt na webových stránkách veletrhu www.jobdays.cz.

Výběr článků

Načítám