Hlavní obsah

Proč má dlužník zaplatit právě Vám?

Novinky, LogiCall Česká republika, s.r.o.

Co přiměje dlužníka k úhradě? Telefonát s příjemnou operátorkou, která za splnění daných podmínek nabídne zajímavou odměnu? Nebo strohá výhružka soudním řízením a hrozící exekucí?

Článek

Že si to dlužník nezaslouží? Finanční krize nás naučila vážit si dlouhodobých vztahů se zákazníky, změnit obchodní filozofii a zákaznický servis. LogiCall zná cestu, jak úspěšně vyjednávat s neplatícími zákazníky, a to ve všech oblastech, jak u spotřebitelů, firem i živnostníků.

Inkasní kancelář LogiCall patří do mezinárodní skupiny se zastoupením také na Slovensku a v Polsku. Všichni naši klienti hledají cestu ke svým penězům. Máme naprosto revoluční přístup k řešení vztahů s dlužníky.  Smyslem naší práce je realizovat co nejvíce pohledávek. Za určitých podmínek našim klientům nevznikají žádné náklady, a služby tak mají zcela bezplatně.

Pokud dlužník komunikuje s operátory LogiCall a dluh uhradí, získává bonusy. O to méně dlužníků musíme řešit soudní cestou a formou exekucí, což je další výrazné snížení nákladů pro věřitele.

Dlužníkům je k dispozici portál www.platimvcas.cz

Každé firmě nastavíme podmínky přímo na míru, s respektem k interním požadavkům. Víme jak na to.

Výběr článků

Načítám