Hlavní obsah

Letní pneu: nakupte včas, levněji a bez nervů

Novinky, NejlevnějšíPNEU

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima nám brzy dá sbohem a pneu s písmeny M+S začnou být na obtíž. Máme pro vás spoustu důvodů, proč nakup nových „letňáků” neodkládat.

Článek

Možná si říkáte, že léto je ještě daleko. Ale letní pneumatiky nejsou plavky, venku nemusí být zrovna třicet stupňů, aby se ze zimních pneu, jinak nedocenitelného pomocníka, stala otravná přítěž.

Pokud jste na silnicích strávili se zimním obutím poslední únorový týden, museli jste to zažít sami – v deseti stupních nad nulou, kdy se do silnic opírá sílící slunce, začínají zimní pneu po jednom rychlejším zabrzdění připomínat spíše žvýkačku než něco, co má zajišťovat bezpečný kontakt vašeho auta se silnicí. Na jindy hladké tváří skvělých jízdních vlastností vašeho vozu tak začaly přibývat nepřehlédnutelné šrámy. A nejde jen o to, zimní pneumatiky se za takových podmínek velmi rychle opotřebovávají a dezén, se kterým jste si plánovali ještě výlet na hory pro příští zimu, může zmizet stejně rychle jako sníh při oblevě.

V nejbližších dnech nás zřejmě zima ještě neopustí, ale to se může s každým březnovým dnem velmi rychle změnit. A nebýt připraven na příchod teplejších dní je tak trochu hra vabank – s kvalitou i bezpečností vaší jízdy a také s dříve investovanými penězi do zimního obutí. Proč ničit něco, co vám může dobře sloužit až se zima na podzim zase vrátí.

Připravit si nové letní obutí pro vaše auto včas se tak vyplatí a to nejen ze zmíněných důvodů. Nyní můžete nové pneumatiky pořídit levněji, bez komplikací a díky včasnému nákupu třeba i něco pěkného vyhrát. To ovšem jen pokud si vyberete ten správný obchod.

Nakupte u české a slovenské jedničky

Že v obchodě NejlevnějšíPneu.cz nakoupíte levně není třeba pochybovat. Pokud ovšem objednáte během následujícího týdne, tedy nejpozději do 15. března, můžete nakoupit ještě levněji za mimořádné předsezónní ceny a ušetřit hned dvakrát.

Cena přitom není naším jediným prodejním argumentem, právě naopak. Zatímco za srovnatelné ceny vám někdo jiný nové pneumatiky nabídnout může, stejně kvalitní služby vám k nim neposkytne. I když budeme rádi, pokud si u nás vyberete již nyní, jsme dobře i připraveni na sebevětší záplavu jarních objednávek. Během jediného dne umíme z našich skladů expedovat zákazníkům i desetitisíce pneumatik, mnohé jiné obchody se začnou hroutit již na zlomku tohoto čísla.

Naše sklady jsou přitom skutečně naše - máme k dispozici stovky tisíc pneu alu, kol a plechových disků a co v našem e-shopu uvádíme skladem, to u nás opravdu najdete. Objednávky skladového zboží učiněné do 18. hodiny večerní zvládáme expedovat ještě týž den s doručením během následujícího pracovního dne kamkoli do České republiky. Blesková doprava do druhého pracovního dne zdarma tak jasně překonává schopnost některých jiných prodejců “odnést rychle na poštu” pneumatiky, které dva týdny po vaší objednávce dorazí z Německa.

Nákupem přitom naše starost o vaši spokojenost nekončí. Dále jsme zrychlili řešení reklamací a pokud narazíte na jakýkoli problém v rámci naší doživotní záruky, obvykle zvládneme ještě v den přijetí vaší reklamace celé řízení také uzavřít. Nyní jsme i výhradním dovozcem dostupných pneumatik Goodride a kvalitních produktů značky Vredestein. Stále přitom zůstáváme největším přímým prodejcem pneumatik Barum a Continental, které tak u nás můžete objednávat za nejlepśí možné ceny bez jakýchkoli kvalitativních kompromisů.

Obchod NejlevnějšíPneu.cz je dnes jednoznačně největším prodejcem pneumatik v České i Slovenské republice. Naše služby si vybralo již přes 600 tisíc zákazníků - pokud jste mezi nimi, děkujeme vám za vaši důvěru a budeme rádi, když se k nám znovu vrátíte. A pokud jste u nás zatím nenakoupili, uděláme vše proto, abyste od nás i vy odcházeli spokojeni.

Vyhrajte 303 navigací a novou Škodu Octavia 2010

Za nákup u NejlevnějšíPneu.cz vás navíc neodměníme jen tím nejlepším možným přístupem, kterým vám můžeme oplatit vaši důvěru. Každý den až do konce listopadu u nás můžete za jakýkoli nákup vyhrát jednu z 303 GPS navigací pro snažší cesty autem. Stačí objednat ve správnou chvíli a můžete za svůj nákup získat mnohem více, než jste utratili.

Do konce letošního března k tomu můžete stále soutěžit o zbrusu nový vůz Škoda Octavia modelového roku 2010. Pro zařazení do soutěže stačí zakoupit alespoň dva kusy jakýchkoli pneumatik, alu kol nebo plechových dísků a třeba již v dubnu k nim můžete mít i úplně nový vůz. Více informací o obou soutěžích najdete v našem aktuálním přehledu akcí .

Zmínili jsme mnoho důvodů, proč dát při letošním nákupu letních pneu přednost právě nám, až se vám možná nechce věřit, že to všechno můžeme zvládnout. Nejsme ale žádný Igor Hnízdo mezi internetovými obchody. Navštivte NejlevnějšíPneu.cz a uvidíte, že ani v nejmenším nepřeháníme.

Výběr článků

Načítám