Hlavní obsah

Úspěch nikdy nepříchází sám

Novinky, BSH domácí spotřebiče s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěch znamená kontrolu, výkon a svobodu rozhodování. Všechny ty věci, které váš život udělají příjemnější. V práci i u vás doma.

Článek

Úspěch nikdy nepříchází sám. Je to on a vy. Je to mezi vámi. Bez vás úspěch neexistuje. Když si k sobě naleznete cestu, získáte výsledky, které můžou zlepšit váš život i celý svět. Rozdíl mezi těmi, kdo úspěch mají, a těmi, kdo na  něj nikdy nedosáhnou, je pouze ve stavu mysli. Když chcete, můžete.

Pro ty, kdo chtějí, je tu nový portál úspěšných. Na www.zrozeniprouspech.cz objevíte rady, nápady, manuály či aktuality ze světa elity. Najdete tu nejpokročilejší technologie úspěchu.

Čtyři špičkoví autoři vám každý týden nabídnou exkluzivní pohled na úspěch. Břitká a duchaplná Adela Banášová. Kontroverzní a buřičský Rudolf Havlík. Vtipný a inspirativní Miloš Čermák. A muž z byznysu, šéf marketingu Siemens domácí spotřebiče, Miroslav Veselý. K tomu vás čeká unikátní koncentrované zpravodajství zaměřené na úspěch. Protože informace rozhodují.

Přihlaste na www.zrozeniprouspech.cz svůj vlastní úspěch a nechte o něm hlasovat. Nejlepší získá kompletní vybavení kuchyně domácími spotřebiči Siemens. Jste zrozeni pro úspěch? Ověřte si to na www.zrozeniprouspech.cz.

Výběr článků

Načítám