Hlavní obsah

Vystřílejte si hokejové slevy v Auto ESA

Novinky, Auto Esa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celá republika se již těší na vystoupení české hokejové reprezentace na hokejovém turnaji v kanadském Vancouveru. Kolik nakonec naše reprezentace nastřílí gólů a jak celý turnaj dopadne, není jisté.

Článek

Co ale jisté je, je to, že společnost Auto ESA připravila pro své zákazníky jedinečnou příležitost vystřílet si v hokejovém duchu slevu na svůj nový vůz přímo na prodejní ploše v pražských Štěrboholech.

Jak celá akce bude probíhat přibližuje Pavel Foltýn, PR manažer Auto ESA: „Pro naše

klienty máme vždy připravené různé akce a cenové pobídky. Tentokrát jsme ale pro všechny návštěvníky autobazaru Auto ESA připravili opravdové překvapení ve formě možnosti ovlivnit výši poskytnuté slevy svým uměním, odvahou a chutí trochu riskovat. Dalším překvapením může být to, že v únoru u nás vyhraje skutečně každý, dále fakt, že akce není podmíněna koupí vozidla a v neposlední řadě ta skutečnost, že jsme v rámci únorové hokejové akce opět zlevnili všechny vozy a vystřelená sleva tak posune výhodnost koupě nového vozidla ještě mnohem výš“.

Akce „Vystřelte si hokejové slevy“ se může zúčastnit každý návštěvník autobazaru Auto ESA. K dispozici dostane tři pokusy, během kterých má možnost vystřelit hokejkou míček na branku a trefit jeden z otvorů. Otvory mají různé průměry a každý představuje jinou slevu. Klient tak může hrát „na jistotu“ nebo zkusit štěstí odvážnější střelou a získat tak mnohem vyšší slevu. Slevu může klient uplatnit při nákupu nového vozidla a to až do skončení akce, tedy do 28.2. 2010.

„Věříme, že tato akce přinese našim klientům nejen skutečně výhodný nákup nového vozidla, jak jsou u Auto ESA ostatně zvyklí, ale také příjemnou zábavu pro celou rodinu při sportovním zážitku v duchu hokejového turnaje v kanadském Vancouveru“, říká dále Pavel Foltýn.

Akce hokejových slev potrvá od 15.2. do 28.2.2010 a řídí se pravidly, která jsou uvedena na www.autoesa.cz , případně na bezplatné infolince 800 555 555.

Autobazar Auto ESA nabízí denně téměř 900 kvalitních a prověřených vozů. Na všechny vozy je poskytována doživotní a 100% garance původu. Auto ESA (jako první autobazar v České republice) prověřuje vozy v systému Autotracer společnosti CEBIA. Společnost Auto ESA ale mimo 100% garance původu vozu, možnosti prohlídky vozu v autorizovaném servisu, apod., nabízí také garanci výměny vozu do 7 dnů, a to i bez udání důvodu. Zákazník tak má možnost minimalizovat rizika koupě vozu spojená s nevhodným výběrem, který se může projevit až při vlastní realizaci rodinných potřeb - např. když třeba zjistí, že se do zavazadlového prostoru opravdu kočárek nechce vejít, nebo když třeba odhad s volbou barvy vozu jako překvapení pro manželku nevyšel dle očekávání .

Výběr článků

Načítám