Hlavní obsah

Regionální informace dřív než ostatní

Novinky, LONDA spol. s r. o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Informace z vašeho regionu dostanete rychlostí blesku naservírované na iRegionech.

Článek

iRegiony nabízí unikátní pohled na situaci ve Vašem okolí, ve Vašem regionu. Ať už jde o počasí, dopravní situaci a nebo to co se děje ve Vašem městě. Vše naleznete přehledně na iRegiony.cz. Není divu, když za projektem stojí Rádio Impuls.

Doprava – než vyjedete

Dobravní nehoda nebo uzavírka Vás už nezastaví. Obzvláště teď v zimě je dobré se předem informovat pokud chcete do cíle dojet vpořádku a včas. Jeden pohled na dopravní situaci na v záložce doprava a máte jasno.

Nezajímá Vás dopravní situace v celé ČR? Na mapce přímo na hlavní stránce nebo v horní liště  v sekci doprava vyberte kraj který Vás zajímá a dostane jenom relevantní informaci z místa kam směřujete.

Technologie

Podporujeme RSS, SMS, MMS – nic Vám to neříká? Nezoufejte! Na iRegionech naleznete všechno z vašeho okolí přehledně a jednoduše i když Vám technologie nic neříká.  Nezbývá než si to hned vyzkoušet na vlastní kůži na iRegiony.cz.

Výběr článků

Načítám