Hlavní obsah

Pojištění auta bez starostí

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít auto je jistě skvělá věc, avšak je s tím spojena i zákonná povinnost v podobě pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla neboli povinné ručení.

Článek

Jezdit bez sjednaného povinného ručení je hazard. Přesto se každý rok najde pár tisíc řidičů, kteří riskují, že budou ze svého platit způsobenou škodu na majetku, kterou způsobí, ale třeba i léčebné výlohy, pokud při nehodě dojde k újmě na zdraví. A navíc je čeká pokuta až 40 000 Kč.

Vybírat si pojištění pouze podle ceny není patrně nejlepší tah. Možná vám pomůže soupis důležitých věcí, které od pojišťovny očekáváte. Pak se můžete bez obav vrhnout do hledání.

Dobrá pojišťovna by vám měla nabídnout nejen příjemnou cenu, ale například i bonus za měsíce bez způsobené škody, možnost využití asistenční služby, různá připojištění nebo rychlou a bezproblémovou likvidaci škody. Příjemným plus může být i okamžité vytištění dočasné zelené karty.

A že už povinné ručení máte? Přejít k jiné, výhodnější pojišťovně je v současnosti velice snadné.

Pokud je pro vás důležitý čas, sjednejte si pojištění prostřednictvím internetu nebo telefonu. Odborníkem na rychlý servis je DIRECT Pojišťovna. Sami si doma spočítáte cenu na jednoduché kalkulačce, takže budete mít ihned přehled, na kolik vás pojištění přijde. A pokud vás nabídka zaujme, pojištění můžete okamžitě sjednat bez toho, že byste opustili pohodlí vašeho domova.

Výběr článků

Načítám