Hlavní obsah

Neměnný úrok z úvěru na bydlení usnadňuje rodinné plánování

Komerční článekČeskomoravská stavební spořitelna

S tím, jak se mění ekonomická situace a podmínky na trhu, lidé stále více oceňují úrokovou jistotu úvěrů od Českomoravské stavební spořitelny, které přezdívají Liška. To znamená, že stále více přihlížejí k celkovým nákladům na úvěr.

Článek

Se stavebním spořením získává rodina důležitou jistotu

Stavební spoření zaručuje vysoký výnos ve fázi spoření, ale současně umožňuje řešit financování úprav domova, od drobných oprav po komplexní modernizaci, tak i pořízení bydlení v hodnotě několika milionů.

Neměnná Úroková sazba úvěru ze stavebního spoření již od 3,7 %

Úvěr ze stavebního spoření, na nějž si účastník vytváří nárok pravidelným spoření, má úrokovou sazbu neměnnou a klientovi je známa již v okamžiku uzavření smlouvy o spoření. Navíc zcela bez zajištění dosáhne klient ČMSS na úvěr ze stavebního spoření ve výši 500 tisíc korun a většina klientů i na překlenovací úvěr s nezajištěnou částkou též ve výši 500 tisíc korun.

PRŮVODCE PŘEFINANCOVÁNÍM NAJDETE NA WWW.PREUVERUJTE.CZ

Na tomto webu zájemce přivítají virtuální poradci, kteří je provedou celou problematikou a poskytnou důležité základní informace. A poté zprostředkují spojení na místně příslušného finančního poradce ČMSS. Ten zájemci zpracuje projekt přesně na míru.

Výběr článků

Načítám