Hlavní obsah

Pevnost dobyta! T-Mobile nabízí internet ADSL bez pevné linky

Novinky, T-Mobile Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ADSL a pevná linka dohromady? Děkuji, nechci. Toto spojení už dávno nikoho neláká. T-Mobile však vysokorychlostní připojení ADSL nabízí bez nutnosti platit paušál za pevnou linku. Stačí vám jeden telefonát a pevnost je dobyta!

Článek

Být on-line je in. S T-Mobilem získáte nejen mobilní připojení, se kterým můžete surfovat kdekoli, ale také službu pro náročné – Internet Standard ADSL bez pevné linky.

Neplatíte žádné poplatky za užívání pevné linky. Tarif navíc poskytuje neomezený FUP. Rychlost přenosu je dvojí – ve verzi Standard až 8 Mbit/s, ve verzi Premium až 16 Mbit/s. Rychlost uploadu je u varianty Standard 512 kbit/s a u Premia 768 kbit/s.

Stačí zavolat na bezplatnou infolinku 4603 (z ostatních sítí na 603 603 603) nebo se podívat na www,t-mobile,cz, kde si také snadno ověříte dostupnost této služby. Po vyplnění objednávky, ať už telefonicky nebo po internetu, obdržíte nejpozději do 30 dnů samoinstalační balíček s jednoduchým návodem. A co je nejdůležitější? Službu si můžete zřídit i v případě, že nemáte aktivní pevnou linku.

Výběr článků

Načítám