Hlavní obsah

Neváhejte a učiňte již dnes s Liškou první krok k vlastnímu bydlení

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednička ve financování bydlení je tady pro Vás a nabídne řešení Vašeho bydlení. Založením stavebního spoření u Lišky položíte ten nejlepší základní kámen Vašeho domova a budete pěkně bydlet.

Článek

Pomoc s velkým rozhodnutím

Plánujete pořízení bydlení, ale ještě nevíte, zda budete kupovat nebo rekonstruovat? Bydlení již máte, ale připravujete se na modernizaci s energeticky úspornými řešeními? Potřebujete přeúvěrovat nesplacený úvěr a současně získat finance na nové bydlení? Končí Vám fixace hypotéky a přemýšlíte jak dále? Českomoravská stavební spořitelna je tady pro Vás. Vyzkoušejte naše služby a připojte se téměř k dvěma milionům spokojených klientů.

Myslete již nyní na budoucnost

Založením smlouvy o stavebním spoření získáváte nárok na státní podporu až 3000 Kč ročně a jistotu nízké neměnné úrokové sazby výhodného úvěru ze stavebního spoření. Pokud nastane situace, že budete chtít řešit bydlení dříve, má pro Vás Liška připravenu flexibilní nabídku meziúvěrů s úrokovou sazbou již od 4,3 % ročně.

Další informace o výnosných spořicích či výhodných úvěrových produktech jsou Vám k dispozici na internetových stránkách www.cmss.cz  nebo u Vašeho nejbližšího poradce ČMSS.

Výběr článků

Načítám