Hlavní obsah

L.Vondráčková: Letošní Vánoce budu rozdávat zážitky

Novinky, Allegria - Firma na zážitky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Dejte si pozor na svá Vánoční přání, mohla by se Vám snadno splnit :)," vzkazuje svým blízkým Lucka Vondráčková (stříbrný Slavík 2009). Letošní vánoční dárky se rozhodla vyřešit netradičně - bude rozdávat zážitky od společnosti Allegria - Firma na zážitky.

Článek

Jízda Hummerem, řízení psího spřežení, čokoládová masáž, skákací botky, let dvouplošníkem a luxusní večeře na zámku. To jsou horká vánoční želízka zpěvačky Lucie Vondráčkové a také herce Jana Štastného.

"Letos točím spoustu seriálů a dárky budu zase řešit na poslední chvíli. Zážitky mají velkou výhodu v tom, že je dostanu hned, bez čekání a rovnou zabalené v dárkové krabičce," pochvaluje si Štastný.

Společnost Allegria - Firma na zážitky prodala první zážitky v roce 2005, od té doby se kromě eshopu (www.firmanazazitky.cz) rozrostla do retailových poboček v obchodních centrech Palladium a Letňany v Praze, její zážitky můžete nalézt také u partnerů Sportisimo, Alza.cz a Sodexo.

"Dalšími Vánočími hity jsou také lyžovačka v Peci pod Sněžkou, bagrování, středověká žranice nebo tajemství pivovaru.  Případně můžete sáhnout po "zážitkových balíčích", ze kterých si každý sám vybere to, co jej nejvíce baví ," říká majitelka společnosti Linda Vavříková.

V katalogu společnosti naleznete přes 250 super zážitků v ceně od tří stovek do deseti tisíců korun. Allegria - Firma na zážitky se stará o přibližně 50 tisíc klientů - češi dosud za zážitky utratili přibližně čtvrt miliardy korun. Od roku 2008 společnost působí i Slovensku.

Výběr článků

Načítám