Hlavní obsah

Stavební spoření od Lišky se nyní vyplatí. Získejte 6000 Kč!

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešní době se vyplatí počítat s každou korunou. Proto je výhodné zhodnotit své prostředky s jistotou a založit si stavební spoření. Kromě státní podpory ve výši 3000 Kč máte totiž možnost zhodnotit svůj počáteční vklad 30 000 Kč o 10 %, což odpovídá částce 3000 Kč. Celkem můžete získat částku 6000 Kč!

Článek

Jak můžete získat zhodnocení vkladu 10 %?

Mimořádná nabídka je určena všem novým klientům, kteří si uzavřou od 12. října do 31. prosince 2009 prvotní smlouvu o stavebním spoření u ČMSS na cílovou částku minimálně 300 000 Kč a do konce března 2009 zaplatí plnou úhradu za uzavření smlouvy a zároveň vloží na svůj účet stavebního spoření vklad ve výši 30 000 Kč.

Zhodnocení s jistotou a výhodné financování bydlení

Klienti jistě ocení, že úroky z vkladů jsou osvobozeny od daně z příjmů a kromě toho jsou i pojištěny. Jistě oceníte přístup k široké nabídce překlenovacích úvěrů pro okamžité financování bydlení a možnost čerpat v budoucnu úvěr ze stavebního spoření s pevnou roční úrokovou sazbou 3,7 % v tarifu Atraktiv.

Financovat bydlení? S garancí pevné úrokové sazby!

U úvěrů ze stavebního spoření mají klienti garantovány pevné úrokové sazby a znají výše měsíčních splátek až do úplného splacení.

Financování bydlení úvěrem ze stavebního spoření
Zpracování žádosti o poskytnutí úvěruZDARMA
Předčasné splacení úvěru ze stavebního spořeníZDARMA
Úroková sazba úvěrůod 3,7 % ročně
Úvěr bez zajištěníaž 500 000 Kč

Finanční poradci ČMSS vždy hledají optimální řešení na míru potřeb každého klienta. Více informací o současné nabídce a všech produktech Vám ochotně poskytne více než 2800 finančních poradců ČMSS nebo je najdete na www.cmss.cz.

Výběr článků

Načítám