Hlavní obsah

Vyhrávejte každý den – s mikropulzy!

Novinky, Procter & Gamble International Operation

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adrenalin stoupá, krev divoce pulzuje ve vaší hlavě, benzínový opar se šíří vzduchem a hluk motorů se nebezpečně přibližuje prahu bolesti. Zelené světlo se rozsvěcí a – už se řítí! Spíše letí než jedou, mohutné stroje vašich snů, v mžiku zrychlují – a mizí, aby se za okamžik vrátily zpět a pokračovaly v podívané, kterou lze právem zařadit mezi nejvíce vzrušující události ze světa sportu.

Článek

Také vás fascinuje pohled na nejrychlejší auta planety, která se na dráze rvou o vítězství? Vrcholné spojení emocí a technologie. Moderní závodní automobily jsou nesmírně sofistikované a komplexní stroje, kde každá součástka má své místo a účel.

Ale každé malé dítě vám řekne, že nejdůležitější součástí je motor, který dodává výkon a především rychlost, tedy nezbytné předpoklady pro vítězství nad soupeři. Ať jsou ostatní součástky jakkoli vynikající, bez skvělého motoru se nemůžete stát vítězem.

Důležitost motoru není omezena jen na motorismus. I nejnovější model holicího strojku od nejuznávanějšího výrobce – toho, který se stal v některých částech světa synonymem pro holení  – je také závislý na vynikajícím motoru.

Ačkoli hladké oholení pomocí holicích systémů již dlouho patří k nezbytným předpokladům mužského sex appealu, řada mužů jej kvůli nepohodlí a časové náročnosti příliš nemilovala. A právě proto do hry vstupuje Gillette Fusion Power Stealth s motorem vytvářejícím mikropulzy.

Holicí strojky Gillette, vybavené nově motorem, představují nový přístup k holení. Veřejnost dosud neměla dostatek času k tomu, aby se s nimi seznámila, takže řadu lidí napadne otázka: „Proč má být nějaký vibrující holicí strojek tak vzrušující novinkou?“

Odpovědí jsou mikropulzy. Sofistikovaný motor modelu Stealth každou sekundu vytváří bezpočet jemných vibrací chránících pokožku před podrážděním a díky hladkému skluzu pěti břitů zajišťuje optimální oholení – zkrátka maximálně komfortní oholení. Klíč je tedy v motoru. Zajišťuje, že břity téměř necítíte, rozdíl v oholení však rozhodně poznáte.

Jednoduše řečeno, Gillette Fusion Power Stealth představuje inspirující moderní způsob holení pro muže jednadvacátého století. Uvolnění jeho síly zajišťuje nejlepší oholení vašeho života – pakliže si ovšem vůbec všimnete, že se holíte. A jestliže máte skutečně rádi silné motory, navštivte www,gilletterace,cz a získáte tak možnost shlédnout některé z nejvíce vzrušujících závodů na této planetě!

Výběr článků

Načítám