Hlavní obsah

Milý Ježíšku, letos nechci další telefon, přines radši zážitek

Novinky, MEDIA MARKETING SERVICES a.s.

Letošní rok čeká Ježíška spousta nových tipů - let v tryskáči, den popelářem, řízení bagru, čokoládová masáž, let ve dvouplošníku, nebo jízda v Hummeru. Říká se jim zážitky a díky společnosti Allegria - Firma na zážitky je stihne všechny rozvést včas.

Článek

Originálně a bez starostí - to je motto společnosti Allegria - Firma na zážitky, která má ve své nabídce téměř 250 netradičních vánočních dárků - zážitků. V její nabídce si své najdou adrenalinoví šílenci, odpočinek milující lenoši, gurmáni i sportovci.

"Letošním Vánočním hitem je lyžovačka v Peci pod Sněžkou, dalším horkým tipem jsou jízda v hummeru,  čokoládová masáž, nebo let ve dvouplošníku.  Nebo můžete sáhnout po "zážitkových balíčích", ze kterých si každý sám vybere to, co jej nejvíce baví ," představuje vánoční hity majitelka společnosti Linda Vavříková.

Kupující obdrží zážitkový certifikát v červené dárkové krabičce se zlatou mašlí, takže jej může rovnou darovat. Doba doručení se pohybuje od "okamžitě" do dvou dnů.

Společnost Allegria - Firma na zážitky prodala první zážitky v roce 2005, od té doby se kromě eshopu (www.firmanazazitky.cz) rozrostla do retailových poboček v obchodních centrech Palladium a Letňany v Praze, její zážitky můžete nalézt také u partnerů Sportisimo, Alza.cz a Sodexo. Celkem se stará o přibližně 50 tisíc klientů - češi dosud za zážitky utratili přibližně čtvrt miliardy korun. Od roku společnost působí i Slovensku.

Výběr článků

Načítám