Hlavní obsah

Otestujte svůj investiční instinkt na burze!

Novinky, FIO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli jste si někdy vyzkoušet investování na burze? Začít může každý, i s malými částkami. Pro začátek dostanete k dispozici zkušební přístup k akciím nebo se můžete zúčastnit bezplatného semináře pro začátečníky. Je to jen na Vás!

Článek

Po masivních propadech na konci loňského roku české akcie od letošního března vyrostly o 90 %. Podobně jsou na tom americké akcie, které za stejné období posílily o 60 %. Lze očekávat, že i další vývoj na akciových trzích bude plný událostí, které s sebou přinesou mnoho investičních příležitostí.

Investovat do akcií, ale i třeba ropy nebo zlata můžete přitom i vy snadno přes internet. Máte jedinečnou příležitost vyzkoušet si zdarma demoverzi internetové aplikace e-Broker, která vám poskytne přístup na burzu. Její ovládání je stejně snadné jako obsluha vašeho internetbankingu.

  •  Investování si můžete vyzkoušet nejprve s malými částkami. Pro větší obchody vám můžeme půjčit kapitál, a to až na 85 % hodnoty nákupu akcií.
  • Hledáte více informací o investování? Navštivte bezplatný seminář pro investory.
  • Investiční tipy vám poskytne tým zkušených analytiků a makléřů Fio.

Výběr článků

Načítám