Hlavní obsah

Odbavení na Celní poště

Novinky, GERLACH spol. s r.o.

Rychlé a bezproblémové celní odbavení Vašich zásilek na mezinárodní poště v Praze? Ano, i to pro Vás zajistíme. Jako neutrální celní agent působíme na českém trhu již více než 15 let.

Článek

V současné době zajišťuje společnost GERLACH spol. s r.o. celní služby pro celé území České republiky prostřednictvím integrované sítě 15 pracovišť. Maximální důraz je kladen na využití moderních informačních technologií a elektronického celního řízení. V praxi to znamená, že GERLACH je schopen poskytnout svým zákazníkům rychlé celní odbavení i jinde, než v bezprostřední blízkosti svých pracovišť.

Jedním z těchto míst je i Celní pošta na Plzeňské ulici v Praze. Kdo měl tu čest a musel se osobně zúčastnit procesu odbavení zásilky, zajisté souhlasí s tvrzením, že se jedná o zážitek pro silné jedince.

Jak tedy zajistit rychlé odbavení na Celní poště v Praze? Odpověď je jednoduchá. Obraťte se na GERLACH, který Vám poskytne komplexní celní služby bez nutnosti Vaší osobní přítomnosti nebo hotovostní úhrady celních poplatků. GERLACH zajistí rychlé proclení Vaší zásilky, kterou pošta následně doručí až na Vámi udanou adresu.

Více informací najdete na stránkách www.gerlach.cz

Výběr článků

Načítám