Hlavní obsah

Práce v terénu je nutností, musí být ale efektivní

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plnohodnotná práce v terénu je samozřejmostí, ale profesionál a notebook nestačí. Lidé ke své práci potřebují mít kvalitní komunikační řešení zajišťující přístup k e-mailům, kalendáři, kontaktům, ale také třeba k podnikovému informačnímu systému.

Článek

Není možné se omezovat ve volání s klienty, protože by to mohlo být „příliš drahé.“ Stejně jako není příjemné být každý měsíc překvapen účtem za telefon. Malé a střední firmy mohou za stálý měsíční poplatek získat tarif s neomezeným voláním do všech mobilních a pevných sítí v České republice.

Naprostou samozřejmostí by měl být vysokorychlostní mobilní internet. Pro ten v České republice můžete využít např. technologie CDMA nebo rychlejší UMTS. O2 má v nabídce obě, UMTS ve velkých městech a CDMA na zbytku území ČR.

Uspořit až 20% nákladů můžete lepší správou vozového parku, kontrolou polohy vozidel v reálném čase a automatickým generováním knihy jízd. Zamezíte tím černým jízdám a eliminujete časové prodlevy u služebních cest, kdy například zaměstnanec tvrdí, že stojí v koloně na dálnici D1 a vy přitom v systému Car Control vidíte, že auto už půl hodiny stojí u restaurace v Praze.

Vyslat své zaměstnance do terénu se tak nemusíte bát, jen je důležité si vybrat vhodného telekomunikačního partnera.

Výběr článků

Načítám