Hlavní obsah

Kouzelná skříňka - stiskněte tlačítko a splňte si přání

Komerční článek

Mít více času a více peněz. Kdo z nás by po něčem takovém netoužil? Nyní můžete mít obojí. Jediným stisknutím tlačítka získáte čas nebo ušetříte peníze. Je to na vás. Přeperte svou fantazii. Kouzelná skříňka od Siemens vám okamžitě splní vaše přání.

Článek

Siemens uvádí nové supervýkonné pračky s revoluční funkcí varioPerfect. Zaručí vám dokonale vyprané prádlo při nižší spotřebě energie anebo v kratším čase. Získejte přesně to, co chcete. Chcete ušetřit čas? Pak stiskem jediného tlačítka aktivujte funkci speedPerfect. Tím automaticky zkrátíte dobu praní až o 60 % a vaše prádlo bude stále dokonale čisté. Buďte pánem svého času. Ode dneška ho máte až o 60 % víc!

Rozhodli jste se pro maximální úsporu energie? V tom případě použijte tlačítko ecoPerfect. Tato úžasná funkce vám pomůže výrazně omezit náklady na elektrickou energii. Automaticky přizpůsobí průběh pracího cyklu, pracuje s optimalizovaným ohřevem vody a redukuje spotřebu elektrické energie až o 30 %. Za pomoci jediného tlačítka šetříte energii, životní prostředí i svoji peněženku. Bez kompromisů na konečný výsledek!

Nebo snad máte třetí kouzelné přání – chcete vědět víc? I to vám splníme! Jděte na www.kouzelnaskrinka.cz a dozvíte se podrobnosti.

Vítejte v budoucnosti. 

Výběr článků

Načítám