Hlavní obsah

Moderní telekomunikace dokáží snížit náklady i zvýšit efektivitu

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S krizí se podle nedávného průzkumu potýká zhruba 75 % českých firem. Ty se díky tomu pečlivěji zaměřují na kvalitu a snižování nákladů.

Článek

Studie ukazují, že pokud má člověk v terénu mobilní přístup k internetu, e-mailu nebo firemní síti, ušetří 50 minut denně. Technologie pomáhá lépe využívat neefektivní pracovní čas, který jinak zaměstnanci tráví cestováním a čekáním.

Hlídejte provozní náklady

Pro firmy je klíčová kontrola a snižování provozních nákladů. Řada telekomunikačních služeb umožňuje neomezeně volat a kontrolovat náklady až na úroveň jednotlivého zaměstnance. Firmy zavedením monitorovacích systémů vozidel omezí černé jízdy a ušetří až 20% nákladů na provoz.

Neinvestujte, kde nemusíte

Počítače, telefony, ústředny je možné pořídit za měsíční poplatek v počtech, které právě potřebujete. Např. O2 nabízí za měsíční paušál nejen připojení k internetu a volání, ale i vybavení firmy IT technikou a její správu. Tato řešení jsou dnes určeny i pro malé a střední firmy.

Myslete na budoucnost

Ve světě podnikání je zcela běžné, že musíte snižovat náklady. Je rozumné to dělat tak, abyste kdykoli mohli obnovit provoz v plné síle.

Výběr článků

Načítám