Hlavní obsah

Nové Zlaté Stránky.cz s virtuální procházkou až do restaurace

Společnost Mediatel spustila na internetu nové Zlaté Stránky se spoustou užitečných funkcí včetně virtuálních prohlídek měst a míst pod názvem 3D Návštěvy. Služba uživatelům umožňuje nejen panoramatické procházky ulicemi, ale i trojrozměrnou prohlídku obchodů a restaurací, které je lemují

Článek

3D Návštěvy (známé také pod názvem „Street Views“ jsou dostupné na adresách www.zlatestranky.cz nebo www.3dnavstevy.cz a v současnosti umožňují prohlédnout si centra Prahy, Brna, Českých Budějovic, Plzně a Olomouce. Další města by měla brzy následovat. Společnost Mediatel je součástí mezinárodní skupiny a díky tomu je možné přenést se virtuálně i do měst na Slovensku, v Polsku, Rakousku, Dánsku nebo Finsku. Uživatel si tak může jednoduše například vybrat stůl v některé z restaurací, do které se chystá poprvé. V současné době na českém trhu službu podobného rozsahu nikdo další nenabízí. 

Kromě 3D Návštěv a vlastních map nabízejí nové Zlaté Stránky.cz plánovač tras, hledání v určitém okruhu od zadané adresy, porovnávání nalezených záznamů mezi sebou (obdobně jako v e-shopech), odeslání nalezených kontaktů na e-mail nebo na mobil nebo založení vlastního uživatelského účtu, který umožňuje ukládat si výsledky předchozích hledání, hodnotit firmy a psát k nim komentáře. Mediatel se do konce roku na internetových Zlatých Stránkách chystá spustit několik dalších inovací.

Výběr článků

Načítám