Hlavní obsah

Proč byste měli respektovat osobnost své kočky

Komerční článekMars Czech s.r.o.

Temperamentní, zvědavá, náročná, hravá, líná… každá kočka má své jedinečné povahové rysy, díky kterým ji vnímáte jako nenapodobitelnou osobnost. A jako taková si vaše kočka rozhodně zaslouží váš respekt, který jí můžete projevit i tím, že pro ni vyberete ten správný typ výživy.

Článek

Pokud jste si pořídili koťátko, máte o zábavu postaráno. Nový člen rodiny si zvyká na vás a na vaši domácnost, každý den předvádí nové kousky a zkouší vaši trpělivost. Jeho nezbednosti jsou však přirozeným projevem jeho mládí a touhy poznat celý svět. V tomto období růstu a vývoje je správná výživa nesmírně důležitá, proto pro vaše koťátko vyberte krmivo PERFECT FIT™ JUNIOR.

Mnozí z vás jistě patří mezi majitele dospělé kočky, která je stále v pohybu a překypuje energií. Ráda se k vám přitulí, ale zrovna tak ji těší, když jí poskytnete prostor pro důležité každodenní průzkumy. Tato kočka ocení PERFECT FIT™ ACTIVE, krmivo pro všechny neúnavné dobrodruhy.

Jiné kočky jsou nejspokojenější, když se mohou dosyta najíst a pak bezstarostně odpočívat. Protože žijí jenom v domě či bytě, bez příležitosti vydovádět se venku, potřebují vyvážené krmivo na míru. Pro všechny milovníky domova je tu PERFECT FIT™IN-HOME, který přesně odpovídá potřebám koček žijících v domech a bytech.

Citlivá až přecitlivělá – i taková může být vaše kočka. Vyžaduje větší množství péče, a také citlivý přístup ke svému žaludku, který nesnese všechno. Citlivá kočka navíc může mít sklon k tloustnutí. Dopřejte jí PERFECT FIT SENSITIVE™, který byl vyvinut s ohledem na vyhraněné kočičí osobnosti.

Výběr článků

Načítám