Hlavní obsah

Pozemky Zámecké zahrady ve Vysokém Újezdu u Rudné u Prahy zkolaudovány

Společnost Crestyl zkolaudovala pozemky a kompletní infrastrukturu s ulicemi, chodníky a osvětlením u čtyř čtvrtí projektu Zámecké zahrady. Pozemky o rozloze od 909 m2 do 2572 m2 jsou rozděleny do jednotlivých čtvrtí tak, aby bylo dosaženo maximálního soukromí.

Článek

Každý pozemek Zámeckých zahrad má kompletní připojení na vodu, kanalizaci, plyn, elektřinu a optické kabely. Jednotlivé čtvrtě jsou odděleny zatravněnými prostory s vrostlými stromy a odpočinkovými prostory. Ve všech čtvrtích je vybudováno osvětlení, chodníky a komunikace, které jsou napojeny na hlavní příjezdovou silnici do obce. Ulice jsou tvořeny jako klidové zóny s alejemi stromů po obou stranách komunikace a zajímavými uličními detaily, jako jsou například květináče či dlažba chodníku.

Pozemky Zámecké zahrady se nacházejí v malebné lokalitě Vysokého Újezdu západně od Prahy u Rudné. Bydlení pouze 15 minut od hlavního města nabízí spojení bohaté přírody Českého krasu s velmi dobrou dopravní dostupností s využitím dálnice D5. Vysoký Újezd je již vybaven školou, školkou, poštou a obchodem a je napojen na pražskou integrovanou dopravu. V obci byl vybudován nový vodojem a čistírna odpadních vod a developer plánuje vytvořit doplňující občanskou vybavenost jako je lékárna nebo další obchody. V krátké vzdálenosti se nachází obchodní centrum na Zličíně. V blízkosti zkolaudovaných čtvrtích se nachází nové golfové hřiště s restaurací.

Výběr článků

Načítám