Hlavní obsah

Video - Srí Lanka hlásí mír, a tak NaCesty.tv natočila 21 nejlepších hotelů

Novinky, nacesty.cz s.r.o.

Internetová cestovní agentura NaCesty.cz a její cestovatelská televize NaCesty.Tv vyslala v srpnu na Srí Lanku svůj filmařský tým, aby zjistil aktuální situaci na tomto žádaném exotickém ostrově v Indickém oceánu, kde nedávno skončila válka.

Článek

Zjištění je velmi mile - na Srí Lanku se už opět vracejí turisté.

Lidé se usmívají, hotely jsou po tsunami již dávno opraveny a připraveny na turistický boom. Výhodné kurzy eura a velké slevy v rezervačním systému německých cestovních kanceláří dělají ze Srí Lanky to pravé místo pro Vaši exotickou dovolenou. Na www,nacesty,cz jsou nyní zájezdy s odletem z Mnichova či Frankfurtu na 14 dní all inclusive od 22 000 Kč, a to včetně všech poplatků. Navíc dostanete slevu na parkovné.

Dobré je, že na Srí Lanku není třeba ani očkování, ani vízum. Pokud si chcete prohlédnout videa z cesty po Srí Lance, navštivte www,nacesty,tv/sri-lanka. Uvidíte zde nafilmované hotely od pokojů přes koupelny, hotelové restaurace a bazény až po pláže. Ze záběrů, které Vás zaujmou, se lehce jedním kliknutím dostanete rovnou na přehled zájezdů, zobrazí se Vám i poloha hotelů v Google maps nebo si o nich můžete přečíst nezávislé recenze klientů.  Zažít dovolenou v exotickém ráji je tak jednoduché!

Výběr článků

Načítám