Hlavní obsah

Znovuobjevené Chorvatsko – levná dovolená pro celou rodinu

Novinky, Adria Planet d.o.o., Miroslava Krleže 17, Biograd na Moru

Dovolená v Chorvatsku se stává letos opět nejčastější volbou pro letní odpočinek u moře. Stejně jako předcházejících letech se díky pozitivní zkušenosti vrací do Chorvatska na dovolenou s FIRO-tour stále větší procento Čechů.

Článek

Díky odstranění omezení dovozu potravin, zrušení potvrzení k vycestování dětí a po otevření tunelů v obou směrech jste po dálnici u moře v Dalmácii i na Istrii za pár hodin. Řada klientů tak místo vzdálených destinací díky hospodářské krizi opětovně zaměřuje svůj zájem o dovolenou na bližší a levnější destinace a mezi nimi především na tradiční Chorvatsko .

Ve snaze uspokojit potřeby zákazníků, na základě jejich zkušeností, ohlasů a recenzí FIRO-tour přichází letos s ještě bohatější nabídkou zájezdů od Istrie až po Dubrovník včetně nabídky dovolené na oblíbených ostrovech Rab, Pag, Brač, Korčula. Kromě hotelů, kde tradiční král dovolené v Chorvatsku FIRO-tour zajistil úžasné last minute nabídky, nabízíme i další lákavé bonusy, jako je např. doprava pro 1. dítě do 18 let zdarma do severní a střední Dalmácie a  mimořádné slevy až 30% v některých kapacitách. Pokud i Vy máte zájem o dovolenou na Jadranu přesvědčte se o lákavé nabídce dovolené v Chorvatsku na http://chorvatsko.firotour.cz a http://www.adria-planet.eu.

Výběr článků

Načítám