Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe hubne! Najděte si spojence proti nadbytečným kilogramům.

Určitě to znáte – chcete držet dietu, ale pořád se nějak nedaří. Jednou Vám do toho přijde oslava narozenin, příště třeba návštěva u maminky – a kdo by odolal jejím buchtám... A tak vždycky skončíte hned po pár dnech a začínáte znovu a znovu.

Článek

Teď je tu ale někdo, kdo vám pomůže a provede vás těmi největšími úskalími a hned od začátku naučí, co je důležité. Je tu alli, váš spojenec v hubnutí.

alli je modrá tobolka, která by měla doprovázet každé hlavní jídlo, které během dne zkonzumujete. Tedy všechny 3 hlavní jídla, pokud obsahují tuk, neboť alli zabraňuje vstřebávání části tuků, přijímaných stravou. Blokuje totiž v trávicím systému funkci těch enzymů, které rozkládají tuk na jednodušší, stravitelné součásti. Pokud jsou tyto enzymy zablokovány, tuk nemůže být stráven, a tudíž se nevstřebá a odchází přirozenou cestou ven z těla. Díky tomu přijímáte méně kalorií.

Jak se to odrazí na vaší hmotnosti? alli vám pomůže zhubnout až o 50 % více než jen samotná dieta. To znamená, že za každé dva kilogramy, které zhubnete vlastním úsilím, vám alli pomůže shodit jeden kilogram navíc. Podmínkou je dodržovat v průběhu užívání alli nízkokalorickou dietu s nízkým obsahem tuku a zvýšit svou fyzickou aktivitu.

Začněte na www.alli.cz

Výběr článků

Načítám