Hlavní obsah

Chcete si zahrát na mistra výčepního? Zkuste soudek s unikátním čepováním!

Komerční článek

Pětilitrový pivní soudek Heineken Draught Keg vás zaručeně potěší při jakékoliv akci s přáteli. Na rozdíl od jiných má v sobě totiž zabudované speciální tlakové výčepní zařízení, takže sami můžete čepovat točené pivo s hustou pěnou a výbornou chutí.

Článek

Právě tato unikátní technologie čepování umožňuje, aby Heineken ze soudku Draught Keg chutnal jako v prvotřídním výčepu. Obsluha je velmi jednoduchá a kromě sklenic nic jiného nepotřebujete,“ uvádí Julie Nácovská, brand manažerka značky Heineken v ČR. Jedinou podmínkou, abyste si natočili výborný Heineken, je správné vychlazení. „Optimální je chladit soudek aspoň deset hodin, pak získá pivo nejen správnou teplotu, ale i proslulou krémovou pěnu a výbornou chuť,“ dodává Julie Nácovská.

Díky pětilitrovému obsahu se Draught Keg vejde do běžné lednice. Další výhodou je, že pokud ho nevypijete najednou, vydrží v lednici po otevření dalších třicet dní a stále si zachová stejně vysokou kvalitu a skvělou chuť.

Tato novinka od Heinekenu bude k dostání v síti hypermarketů, ve většině supermarketů, a navíc také v prodejnách vybraných čerpacích stanic. Pokud zrovna neplánujete nějakou akci sami, udělejte radost přátelům – Heineken Draught Keg je ideálním dárkem.

Výběr článků

Načítám