Hlavní obsah

Inteligentní elegán mezi mobilními telefony

Novinky, Samsung Zrt., česká organizační složka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samsung přichází na trh s mobilním telefonem Samsung S8300 UltraTOUCH. Vysouvací, dotykový telefon s ideálními mírami a hezkou tváří v sobě ukrývá řadu nových technologií od 8MPx fotoaparátu až po GPS navigaci.

Článek

Samsung S8300 UltraTOUCH je ukázkou symbiózy neotřelé krásy a inteligence. Dostanete-li se do jeho blízkosti, zamilujete se do něj hned nadvakrát. Poprvé vás okouzlí svým zevnějškem, kterému dominuje 2,8“ AMOLED plně dotykový displej. Ten je navíc chráněn proti škrábancům a otiskům prstů. Displeji sekunduje 3x4 klávesnice, která nabízí alternativu například pro psaní sms zpráv.

Velký dojem ve vás Samsung S8300 UltraTOUCH vzbudí kombinací vysoce kvalitních funkcí telefonu. Zaujme vás například   8MPx fotoaparát s dual LED bleskem, detekcí úsměvu a obličeje nebo  technologie HSDPA či uživatelské rozhraní TOUCHWIZ. Telefon bleskově stahuje data rychlostí až 7.2 Mbps a obsahuje i GPS navigaci. Nejen že se s  ním budete vždy dobře bavit, ale získáte především skvělého pomocníka. A zůstanete věrni!  

Výběr článků

Načítám