Hlavní obsah

Pochodujme jako o život proti rakovině prsu

Kosmetická společnost AVON vyhlašuje devátý ročník AVON Pochodu proti rakovině prsu. První červnovou sobotu zaplaví Prahu růžové balonky, které jsou letošním motivem boje proti této zákeřné nemoci. Přidejte se k nám. Pochodujme společně jako o život! POCHODUJME JAKO O ŽIVOT PROTI RAKOVINĚ PRSU

Článek

Start je v sobotu 6.června ve 14 hodin na náměstí Republiky, kde se o dobrou náladu postará skupina Hamleti v čele s Alešem Hámou. Cíl pochodu bude v pět kilometrů vzdáleném Erpet Golf Centru. On-line zpravodajství z Pochodu budou přinášet internetové stránky Žena.cz.

Do Pochodu se zapojí i osm celebrit, které jsou tento rok tvářemi boje proti rakovině prsu. Jako o život budou pochodovat Monika Absolonová, Mahulena Bočanová, Dara Rolins, Simona Stašová, Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová, Martha Issová a Lenka Termerová. Na Pochod se rovněž chystají postavy seriálu Ulice. Sledujte seriál v období před pochodem a dozvíte se více.

V cíli bude předáno 9 000 000 Kč na projekty boje proti rakovině prsu. Odpoledne vyvrcholí koncertem skupiny Chinaski a vypuštěním tisíců balonků. Vstupenkou na Pochod je tričko za 300 Kč, které prodávají AVON Ladies a které si můžete i objednat na www.zdravaprsa.cz nebo koupit přímo na místě. Peníze budou využity na financování aktivit boje proti rakovině prsu.

Výběr článků

Načítám