Hlavní obsah

Jsme tu pro vše, co nemáte ve svých rukou

Novinky, Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když si myslíte, že řídíte svůj život správným směrem, vždy může přijít nepříjemná srážka s realitou. Myslete na ty, co v tom jedou s vámi a pořiďte si životní pojištění. Jen tak můžete dát svým blízkým pocit bezpečí v případě nečekaného karambolu.

Článek

Kapitálové životní pojištění Harmonie od Kooperativy je pro svou variabilitu a nadstandardní možnosti na českém trhu zcela unikátní. Klient v něm může libovolně kombinovat požadavky na pojistnou ochranu a zhodnocování svých financí. Toto zhodnocení je přímo garantováno ve smlouvě. Záleží jen na klientovi, jak si v dané životní situaci pojištění nastaví. Zároveň se Kooperativa jako první na trhu snaží své klienty motivovat, aby pojistné smlouvy nerušili. V Harmonii je proto zakomponována věrnostní prémie ve výši 5 % z pojistné částky na dožití, kterou klient obdrží na konci pojištění. Mezi další výhody patří možnost připojistit až tři děti v jedné pojistné smlouvě, možnost pojistit i osoby s nepříznivým zdravotním stavem, dále pak zproštění od placení nebo daňové zvýhodnění. Volné finanční prostředky klient vkládá na mimořádný účet, odkud je může kdykoliv vybrat.

Výběr článků

Načítám