Hlavní obsah

Stavební spoření se nyní vyplatí. Vklad 30 000 Kč Liška zhodnotí 10 %

Novinky, ČSOB Pojišťovna, a.s.

Spoléhat se na tradiční produkt, jakým je stavební spoření, se vyplatí vždy. A zvlášť pak, když jsou ekonomické poměry rozkolísané. S tímto produktem mají nyní noví klienti ČMSS možnost zhodnotit svůj vklad na účtu stavebního spoření 10 procent.

Článek

Jak může klient získat zhodnocení vkladu 3000 Kč?

Stačí uzavřít u ČMSS první smlouvu o stavebním spoření s cílovou částkou minimálně 300 000 Kč a 3000 Kč jsou Vaše. Mimořádná nabídka je určena všem novým klientům, kteří si uzavřou od dubna do června 2009 prvotní smlouvu o stavebním spoření u ČMSS se standardními podmínkami na cílovou částku minimálně 300 000 Kč a do 30. 9. 2009 vloží na svůj účet stavebního spoření vklad ve výši 30 000 Kč.

Co klient získá kromě zhodnocení vkladu?

Klienti jistě ocení, že úroky z vkladů jsou osvobozeny od daně z příjmů a kromě toho jsou i pojištěny. Klienti jistě ocení přístup k široké nabídce překlenovacích úvěrů pro okamžité financování bydlení a možnost čerpat v budoucnu úvěr ze stavebního spoření s pevnou roční úrokovou sazbou 3,7 % v tarifu Atraktiv.

Více informací o současné nabídce a všech produktech Vám ochotně poskytne více než 2800 finančních poradců ČMSS nebo je najdete zde.

Výběr článků

Načítám