Hlavní obsah

Vyhrajte exkluzivní zlatý iPod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatý věk přichází. Nechte se hýčkat kvalitní kosmetikou, zkrášlete rty rtěnkou s částečkami 24 karátového zlata a vyhrajte zlatý iPod.

Článek

Toužíte po nejkultovnějším přehrávači hudby na světě? Používáte rádi kosmetiku od Avonu? Propojte tyto své vášně: buďte krásní a navíc získejte zlatý iPod shuffle, který dokáže přehrát až 250 skladeb v té nejvyšší kvalitě, váží pouhých 15.6 gramů a díky jedinečnému designu vypadá jako luxusní módní doplněk. Zlatou edici iPodu můžete získat pouze u Avonu.

Je to tak snadné. Stačí, když si u Avonu objednáte kosmetické produkty v hodnotě 500 Kč z katalogu 7, 8 a 9/2009 a získáte kupon s unikátním soutěžním kódem. Kód zašlete prostřednictvím SMS na číslo 9003 004 nebo jej pošlete z webových stránek www.avonsoutez.cz Kromě iPodů máte šanci získat i 2800 x sadu parfémové vody Today Tomorrow Always či 210 poukazů na dovolenou v hodnotě 9 999,- Kč.

Do barvy nejdražšího kovu se však neoděly jen iPody. Doslova zlatou horečku zažívá celá řada produktů od Avonu. Ať už to jsou laky na nehty, pudrové perly na tvář či pozlacené šperky - vše září v barvě slunce. Nejnovějším přírůstkem do rodiny je rtěnka Ultra Colour Rich s částečkami 24karátového zlata, která dokonale vyživí rty a dopřeje jim luxusní třpyt a obdivuhodně sytou barvu. Kouzlu této vyjímečné rtěnky propadla i hollywoodská herečka Reese Witherspoon, která se stala její tváří.

Dopřejte si i vy zlatou péči o své rty a zároveň hrajte o jedinečný zlatý iPod shuffle. Více informací na www.avonuvadi.cz

Výběr článků

Načítám