Hlavní obsah

Umělci v čele s Danem Bártou a Illustratospherou zapějí na Motol Motolici

Motol Motolice 09 je třetí ročník humanitárního koncertu na podporu dětské onkologie a hematologie ve FN Motol, konaném v parku Břevnovského kláštera. Organizátorka Agnes Miksch na letošní rok pozvala kapely 4 a objednala prý opět krásné počasí.

Článek

Přes všechny krize a překážky se koná další Motol Motolice. Každý kdo byl na tomto koncertu ví, že je to jedinečně vybraný prostor, muzika i způsob pomoci. Letos zahrají umělci v seskupení Eggnoise, Afrodisiak (reggae), Ondřej Ruml a Illustratosphera. Celá myšlenka vyrostla na osobním příběhu organizátorky, která tak posílá každoročně do nebe „dárek“ v podobě koncertu své zemřelé sestře Jance, která hudbou žila. Komentuje to různými vzkazy, které jsou k přečtení spolu s programem na www.motol-motolice.cz.

Agnes si chválí spolupráci se sponzory, partnery i vybranými hudebníky, jen ji trápí nepochopení OSA pro tuto akci, která k ní přistupuje jako ke komerční záležitosti. Je to jeden z prvních venkovních koncertů, kam můžete bez obav vzít své děti, poslechnout dobrou hudbu, popít koktejly či pivko, pojíst a užít sváteční den užitečně v parádním prostředí. Motolici můžete zažít na vlastní kůži již 8. května a posoudit, zda je pravda vše, nač jste zváni.

Výběr článků

Načítám