Hlavní obsah

Přivítejte jaro rekonstrukcí svého bytu

Novinky, Cetelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je období, které jednoznačně svádí ke změně. Možná jste uvažovali, že vyměníte starou kuchyň za novou, předěláte koupelnu nebo oživíte zařízení bytu. Ať jsou to jen drobné úpravy či náročnější práce, před samotnou činností se vyplatí plánovat.

Článek

1. představa rekonstrukce

Nejprve se zamyslete nad tím, čeho se bude renovace týkat a jakou máte představu. Inspiraci můžete nalézt v nejrůznějších odborných časopisech, internetových magazínech o bydlení či při prohlídkách designových studií. A že je z čeho vybírat. Nabídka stylů i doplňků je dnes skutečně velmi zajímavá.

2. výběr dodavatele

Pamatujte, že vybrat si k sobě správného stavebního dodavatele, bývá jedním z nejdůležitějších aspektů celého projektu. Platí, že čím déle je firma na trhu a čím více má referencí a spokojených klientů, tím snazší je s ní spolupráce. Určitě se vyplatí strávit výběrem nějaký čas, oslovit různé dodavatele a porovnat jejich nabídky. Rozhodujícím kritériem by pak neměla být jen cena, ale také souhrn nabízených služeb. Jako například poradenství při plánování rekonstrukce, pomoc s výběrem vhodných materiálů a podobně.

3. financování

V poslední době velice oblíbenou možností, jak financovat náročnější projekty, je spotřebitelský úvěr.

Jedním z nich je i Osobní půjčka Cetelem, která se dokáže přizpůsobit Vašim potřebám, plánům a především i Vašemu životnímu stylu. Výhodou je jednoznačně fakt, že žádost vyřídíte rychle, jednoduše a bez zdlouhavých formalit. Vše si navíc můžete doma v klidu promyslet a propočítat pomocí on-line kalkulačky. On-line můžete o půjčku i rovnou zažádat. Další možností je samozřejmě telefonicky či osobně na pobočce. Více o Osobní půjčce Cetelem.

Výběr článků

Načítám