Hlavní obsah

Klesá cena nemovitostí v České republice?

Komerční článek

Novinka na českém internetu, vyhledávač GoHome.cz, vám jednoduše umožní vybírat si mezi více než 500 000 nemovitostí v České republice. GoHome je podobný jako Gogole, ale specializuje se pouze na nemovitosti.

Článek

Naše technologie Vám umožní hledat nemovitosti podle Vaší aktuální potřeby. Váš dotaz není hledán jako na Google, ale náš virtuální agent rozumí Vašim dotazům a nehledá podle přesné shody dotazu. Můžete, ale také například najít nemovitosti u kterých došlo k poklesu. Po zadání termínu pokles ceny dostaneme cca 9000 nemovitostí u kterých došlo k poklesu ceny.

Hledáte byt, dům či kancelář a stále se vám nedaří najít tu správnou nabídku? Pokud nevíte, jak dál, máme pro vás řešení. Všechny zveřejněné informace, které agentury a portály mají na svých webových stránkách, GoHome okamžitě rozpoznává. GoHome je jednoduchý a rychlý, s navrženými moduly pro jednotlivé kraje jsou možné dotazy, jako je například hledám pronájem bytu v Praze 1 Praze 2 Praze 3 minimálně 70m2 do 20000 Kč atd.

Bez ohledu na to, kde hledáte nemovitost, pouze s GoHome vyhledávačem můžete procházet mezi celou nabídkou na jednom místě a udělat správné rozhodnutí.. Dotazy je možné formulovat velice jednoduše.

Bez ohledu na to, kde hledáte nemovitost, pouze s GoHome vyhledávačem můžete procházet mezi celou nabídkou na jednom místě a udělat správné rozhodnutí.. Dotazy je možné formulovat velice jednoduše.   

Pokud například hledáte reality v Praze zadáte jednoduchý dotaz reality Praha a robot Vám najde přes 70 000 položek. Pokud jste z Brna a zajímá Vás tato lokalita jednoduše zadáte reality Brno a dostanete výsledek s více než 14 000 nemovitostmi. A takto můžete postupovat u každého města, například Plzeň  reality Plzeň ,s více jak 4 000 výsledky či Ostrava reality Ostrava, kde Vám robot najde přes 11 000 nemovitostí.

Vyzkoušejte kvalitu serveru GoHome – nejmodernějšího vyhledávače pro reality hledejte nový domov co nejjednodušeji – www.gohome.cz

Výběr článků

Načítám