Hlavní obsah

Na nákup auta nebyla nikdy vhodnější doba

Novinky, CETELEM ČR, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o tom, že vyměníte dosluhující automobil za nový? Zvažujete, zda je vůbec rozumné pořídit si auto právě teď? Na nákup auta snad nebyla příznivější doba. Ceny za nové vozy jsou oproti loňskému roku mnohem nižší, často až o desítky procent.

Článek

Otázkou samozřejmě zůstává, jakým způsobem nákup vozidla financovat. Pokud nemáte dostatek vlastních prostředků, jedním z nich je osobní půjčka. V současné době působí na trhu řada společností a pro financování si stačí vybrat z jejich nabídky. Nejlépe ten finanční produkt, který respektuje Vaše individuální přání a životní styl.

Osobní půjčka Cetelem se Vám přizpůsobí!

Takovou možností, jak si pořídit svůj vysněný vůz, je Osobní půjčka Cetelem.

Nejprve si vše v klidu promyslete a propočítejte za pomoci on-line kalkulačky. Jednoduše si zvolte, jakou částku od 20 000 Kč až do 1 000 000 Kč potřebujete a která délka splácení je pro Vás nejvýhodnější. Zažádat můžete rovnou on-line a ihned se dozvíte předběžný výsledek posouzení. Vše jednoduše, z pohodlí domova a bez poplatků.

Navíc výhodná jarní nabídka!

Až do konce března 2009 máte možnost získat 150 000 Kč za 2 870 Kč měsíčně s úrokem 9,99 % (RPSN 11,79) při délce splácení 72 měsíců.

Více informací na www.cetelem.cz.

Výběr článků

Načítám