Hlavní obsah

Kdo online nakupuje, ten chce i online platit

Novinky, ČSOB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu už koupíte kde co. Vybrat si není problém, jenže pak je potřeba nákup zaplatit, a nejlépe rovnou přes internet. K tomu vám poslouží PaySec - řešení pro nejrychlejší internetové platby.

Článek

Opakované přepisování celého čísla kreditní karty či nepohodlné čekání na pošťáka s hotovostí v ruce patří minulosti. PaySec vám nabízí rychlost , bezpečnost a pohodlí při placení na českém internetu.

Jízdenky hned, třeba i přes mobil

Jízdenky na autobus či na vlak nemusíte kupovat až na nádraží., Kupte si je na webu a zaplaťte přes PaySec. Stačí pár vteřin a jízdenku máte koupenou i přes váš mobilní telefon, stačí se s ním připojit k internetu. Kdo by ještě sahal po platební kartě, když je tu PaySec? Více zde .

Nechte si za své stránky zaplatit

Máte zajímavé internetové stránky či oblíbený blog? Provozujete nadaci? Umístěte si na stránky Darovací tlačítko PaySec a umožněte svým návštěvníkům, aby vám přispěli na provoz. Další informace najdete na www,paysec.cz.

Výhody pro vás

E-shopy, které akceptují platby PaySec, nabízejí svým zákazníkům pravidelně  množství zvýhodnění a slev, které získáte, pokud platíte přes PaySec. Založte si svůj PaySec na www,paysec.cz   a užívejte si výhodnější nakupování.

Výběr článků

Načítám