Hlavní obsah

Prestižní událost roku

Komerční článekRené Hána, jednatel Red & Blue, s.r.o. pořádající agentury

Premiéra Prvního reprezentačního plesu developerských společností a realitních kanceláří je pojata jako prestižní společenská událost, která zahájí novou tradici pro české developery a realitní kanceláře, jejich VIP klientelu, banky, finanční poradce, média a ostatní subjekty zabývající se nemovitostmi. Dosud se tento druh akce nikdy nerealizoval.

Článek

Jaký je program plesu a koho na plese uvidíme?

První reprezentační ples developerských společností a realitních kanceláří, který se uskuteční ve středu 25. března 2009 v Top Hotelu Praha, nabízí pro všechny zúčastněné plno velkolepých překvapení. Připraveny jsou originální programové prvky. Na návštěvníky zde čeká zábava v podobě předtančení profesionálů, kteří předvedou výběr choreografií společenských tanců, k příjemné atmosféře přispěje i show finalistky z pěvecké soutěže X Factor Martiny Pártlové. Moderátorské role se ujme moderátorka a modelka Diana Kobzanová spolu s oblíbeným řečníkem Liborem Boučkem. Zárukou dobré zábavy a tance bude Orchestr Karla Vlacha, který je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších představitelů swingové, jazzové, taneční a populární hudby. Klasické hity budou lákat na taneční parket, navíc ve vedlejším sále současně poběží druhý program zakončený diskotékovou „After party“. Hostem večera bude zpěvák a skladatel Michal David, legenda české hudební scény. Do světa elegance a přirozeného půvabu Vás vtáhne módní přehlídka večerních šatů salónu Moravec v podání předních českých modelek.

Co to je soutěž Makléř roku?

Na slavnostním galavečeru bude součástí programu vyhlášení prvního ročníku realitní soutěže osobnost Makléř roku 2009. Tento titul může získat makléřka či makléř kterékoliv realitní kanceláře, pokud v oblasti svého působení dosáhne v letošním roce mimořádných výsledků, potvrdí své znalosti v realitním testu a v průběhu slavnostního večera projeví své charisma, šarm, vtip při závěrečných zkouškách před odbornou porotou. Nominovat kandidáta může každá realitní kancelář výběrem svého nejlepšího makléře. Smyslem této soutěže je především najít makléře s příkladnou osobností v České republice a ukázat odborné i laické veřejnosti, že tato profese má své profesionály jak z řad makléřů, tak realitních kanceláří.

Kde získáme více informací o plesu a vstupenkách?

Veškeré informace o plesu, typech vstupenek a soutěži Makléř roku naleznete na www.realitniples.cz nebo nás kontaktujte na e-mail info@realitniples.cz.

Výběr článků

Načítám