Hlavní obsah

Získejte zdarma vstupenky na Red Bull Crashed Ice

Novinky, jetbull.com

Chcete zdarma získat vstupenky na Red Bull Crashed Ice? Navštivte během pátečních tréninků (kvalifikací) stříbrný karavan mezinárodní internetové sázkové kanceláře Jetbull (www.jetbull.com) a vstupenka je vaše. Akce platí pro prvních 500 příchozích.

Článek

V letošním roce se hlavním partnerem Red Bull Crashed Ice na Vyšehradě stala mezinárodní internetová sázková kancelář Jetbull (www.jetbull.com) a díky tomuto kroku došlo k propojení dvou společností, jejichž hlavním snahou je lidem, kteří se nebojí riskovat a žijí na maximum, přinášet vzrušení a pomáhat překonávat hranice jejich možností.

jetbull.com

V lednu 2009 série zavítala do kanadského Quebecku a po zastávce v české metropoli bude pokračovat do Pittsburghu a Lausanne. Pražský závod odstartuje na Vyšehradě v sobotu 7. února 2008 od 17 hodin. Vstupenky v ceně 250 Kč jsou k dostání u společnosti Ticketstream nebo na místě. Více informací o závodě naleznete na internetových stránkách http://www.redbullcrashedice.cz/.

Podmínkou získání volné vstupenky na vyvrcholení pražského dílu Red Bull Crashed Ice je registrace v pátek 6.2.2009 mezi 9 a 22 hodinou v Jetbull meeting pointu na Vyšehradě. Vstupenky budou připraveny pro nejrychlejších 500 zaregistrovaných. Každý registrovaný uživatel navíc získává bonus na první vklad ve výši až 500 Kč. Podmínkou registrace je dovršení 18-ti let věku.

Výběr článků

Načítám