Hlavní obsah

Svěřte svou nemovitost nám, profesionálním RE/MAX makléřům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RE/MAX prodává nejvíce realit na světě, najděte si i Vy svého osobního makléře na www.re-max.cz. Pracujeme pro Vás pod celosvětově úspěšnou značkou RE/MAX, která slaví úspěchy u milionů našich spokojených zákazníků již více než 30 let po celém světě.

Článek

Vaši nemovitost prodáme rychle a výhodně díky zadávání a sdílení zakázek v celorepublikovém, celoevropském a celosvětovém systému RE/MAX. Servis spojený s prodejem či koupí nemovitosti Vám poskytneme ve 110-ti fungujících RE/MAX kancelářích prostřednictvím dnes již 900 makléřů v ČR.

Chráníme Vaše zájmy, dodržujeme předpisy a RE/MAX standardy na ochranu zákazníků. Jsme povinni dodržovat Etický kodex a řídíme se jednotným Reklamačním řádem.

Zajistíme Vám rozsáhlý předprodejní a poprodejní servis včetně právních služeb. Pro Vašeho potencionálního kupce zajistíme financování nákupu nemovitosti s naším partnerem GEPARD FINANCE v rámci výhodné RE/MAX Hypotéky.

Šetříme Váš čas tím, že pracujeme za Vás. Provedeme nezbytnou selekci zájemců o Vaši nemovitost. Prohlídky tak absolvujete pouze s vážnými zájemci.

Klademe důraz na dlouhodobé lidské vztahy a profesionální přístup. Chceme se proto stát Vaším celoživotním osobním poradcem a pomáhat Vám orientovat se v komplexním světě realit. Více na www.re-max.cz.

Výběr článků

Načítám