Hlavní obsah

Novinky do vaší kuchyně - inspirace nejen na Vánoce

Novinky, Able Electric, spol. s r.o.

Pro dnešní ženy a muže není jednoduché spojit zaměstnání s péčí o domácnost. Nejvíce času v domácnosti trvá každodenní vaření. Moderní rodina si proto vybírá takové domácí spotřebiče, které jí vaření a uchování vařených pokrmů co nejvíce usnadní.

Článek

Elektrický Pomalý hrnec Crock Pot

Specialista na přípravu jídel z „jednoho hrnce“ a na pečení masa vcelku. Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů. Pomalým vařením, které trvá několik hodin, získávají jídla nové výrazné chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Takto připravená jídla jsou vhodná i pro různé diety. Elektrický Pomalý hrnec pochází z Ameriky. Je tam velmi oblíbený a patří mezi základní vybavení domácností již téměř 30 let. I u nás se v poslední době stává čím dál populárnější, protože kdo v něm jednou zkusil vařit, nedá na něj dopustit. V Pomalém hrnci se nejen vaří, ale i peče a dusí. Vaření je jednoduché, úsporné, výsledek je vždycky vynikající a zvládne je úplně každý. Speciální vyjímatelná kameninová nádoba s poklicí umožňuje navíc kombinovat vaření v Pomalém hrnci s vařením a pečením v klasické troubě a na sporáku. Největší výhodou vaření v Pomalém hrnci je úspora času a elektrické energie. Více se o Pomalém hrnci dozvíte v instruktážním videu na www,bionaire.cz/rival/video.htm .  

Elektrický tlakový hrnec Ida

Tlakový hrnec se dnes díky svým vlastnostem používá v každé domácnosti. Elektrický tlakový hrnec Ida se ale od známého „papiňáku“ liší již na první pohled, a to digitální technologií, konstrukcí, designem a především bezpečností. Na vaření lze použít pět programů a navíc program na odložené vaření a program na ohřívání. Vaří tradiční pokrmy (polévky, maso přímo s omáčkou, ale i třeba rizoto), přílohy (od brambor, rýže až přes luštěniny). Hrnec lze používat bez víka na smažení a částečně tak nahradí  fritovací hrnec. Při vaření se používá malé množství vody. Nedochází k jejímu odpařování, jak to známe z klasického tlakového hrnce. Díky tomu se doba vaření výrazně zkrátí až o 40 %. Dokonalá tepelná izolace a termostat ušetří při vaření až 60 % elektrické energie. Bezpečnost zajišťuje sedm bezpečnostních prvků. Elektrický tlakový hrnec Ida je tak nejbezpečnější tlakový hrnec na našem trhu. Více o elektrickém tlakovém hrnci se dozvíte v instruktážním videu na www,bionaire.cz/avair/video.htm  

Vakuová svářečka Foodsaver

Ideální pro dlouhodobé a ekonomické uchovávání potravin v ledničce a mrazničce je jejich vakuové balení. Běžné vakuové svářečky používají hladkou a poměrně slabou fólii, která neumožní dokonalé odsátí vzduchu kolem potravin a pak je doba skladování poměrné krátká. Jinak je to u vakuové svářečky Foodsaver, která používá technologii vysokého vakua a speciální drážkovanou fólii, která umožňuje dokonalé odsátí vzduchu a vytvoření vzduchotěsného spoje.  Životnost mražených nebo suchých potravin se tak prodlouží na roky, u čerstvých na týdny až měsíce. Potraviny se mohou v této fólii rozmrazovat a ohřívat v mikrovlnné troubě nebo v horké vodě. Sáčky lze umýt v myčce a použít opakovaně. Šikovné jsou dózy s odsáváním, ve kterých se uchovávají potraviny v ledničce. Více o svářečkách Foodsaver  se dozvíte v instruktážním videu na www,bionaire.cz/foodsaver/video.htm 

Výběr článků

Načítám