Hlavní obsah

Nechte si zadarmo opravit svůj notebook

Novinky, Fujitsu Siemens Computers s.r.o.

Společnost Fujitsu Siemens Computers od listopadu 2008 rozšiřuje své nadstandardní záruky o další benefit. Zdarma opraví váš náhodně poškozený notebook, který například upadl na zem, praskl mu displej a podobně.

Článek

Společnost Fujitsu Siemens Computers oznámila, že od letošního listopadu všem svým zákazníkům poskytne další benefit. Zákazníci v České a Slovenské republice, kteří si po 15. listopadu 2008 zakoupí jakýkoliv notebook AMILO Notebook, ESPRIMO Mobile nebo LIFEBOOK z oficiální nabídky získávají v ceně zároveň také opravu při náhodném poškození. Garance se vztahuje na veškeré náklady spojené s opravou při náhodném poškození notebooku po dobu prvních šesti měsíců.

Martin Kaiser, marketingový ředitel Fujitsu Siemens Computers nám k tomu řekl: „Tímto opatřením pokračujeme v trendu vylepšování servisních podmínek. Během této doby jsme přišli mimo jiné se službou, díky níž zákazníkům v případě výskytu závady na jakémkoliv zařízení od naší společnosti stačí kontaktovat servis telefonicky a nemusí jej tedy osobně navštívit, s garancí nulových vadných bodů u vybraných LCD panelů, s garantovanou opravou notebooků LIFEBOOK u zákazníka do druhého pracovního dne nebo s prodlouženou záruční dobou pro vybrané produkty.“

Jak jsme zjistili, jedinou podmínkou platnosti této garance opravy je bezplatná registrace na serveru www.zatorucim.cz do 60 dnů od koupě notebooku.

Výběr článků

Načítám