Hlavní obsah

BartSport.cz slaví 10 narozeniny, připravil pro zákazníky až 50% slevy

Novinky, Internet Mall

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve sportovní branži dobře známý obchod BartSport.cz letos slaví své 10. narozeniny. Bohatší o řádku zkušeností, zůstává i nadále mladý a svěží. Na oslavu připravil pro své zákazníky slevu až 50 % na vybrané zboží.

Článek

Chystáte se na hory a ještě nemáte zimní výbavu? Je ta vaše stará už nemoderní? Pořiďte si na BartSport.cz novou! Ušetříte čas i peníze. Už žádné obíhání kamenných obchodů v mrazivém počasí, postávání ve frontách v době chřipek a tlačenice u pokladen. Můžete nakoupit pohodlně z vašeho domova a ještě ušetřit.

Internet Mall

Bartsport.cz se rozhodl své 10. narozeniny oslavit ve velkém stylu a nabízí zákazníkům předvánoční výprodej. Ano, přesně tak, čtete správně, výprodej před Vánoci. Pokud jste si až dosud mysleli, že to není možné, mrkněte se na http://www.bartsport.cz/listy/vyroci-10-let a přesvědčte se. Většinou oslavenec dárky přijímá, BartSport se rozhodl jít opačnou cestou a rozdává je. Na vybrané modely nabízí do 20. 12. slevu až 50 %.

A jak to všechno začalo? Před 10 lety nadšený student David Bárta otevřel obchod se sportovními potřebami, oblečením a obuví pro sportovce amatéry i profesionály. Kamennou prodejnu velmi brzy rozšířil i na online prodej a stal se tak prvním obchodem se sportovním zbožím na českém internetu. Na jaře roku 2004 se BartSport začlenil pod nákupní galerii MALL.cz , rozšířil své služby i o další sortiment od termoprádla, přes outdoor , až po horolezeckou výbavu. Všechno nejlepší k narozeninám!

Výběr článků

Načítám