Hlavní obsah

Jak vybrat ten správný dárek? Inspirujte se novým vánočním katalogem

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli byste mít kouzelné Vánoce s příjemným pocitem, že dárek, který jste vybrali pro své blízké, byl ten správny? AVON představuje vánoční sady. Letos si vybere úplně každý! Pojďme se podívat na pár rad, jak pro sebe a své blízké vybrat tu nejvhodnější sadu.

Článek

Vybrat dárek pro kamarádku se může zdát tak jednoduché. Opravdu ji znáte tak dobře? Zkuste se jí nenápadně zeptat na pár otázek a hned vám bude jasnější, která vánoční sada se hodí právě pro ni. Jaká je její nejoblíbenější barva, drink, čím se živí její přítel, kam by šla nejraději na večeři? To vše vám prozradí, jaká vaše přítelkyně doopravdy je. Elegantní? V tom případě je pro ni vhodná přírodní řada Planet Spa s Bílým čajem. Růžová sada s dekorativní kosmetikou zase udělá radost romantické duši. Kamarádka, která je nejčastěji v přírodě jistě ocení sadu Vitality by LiívBotanicals. A sportovní typy se budou těšit ze Zvláčňující sady Skin So Soft.

Jste s přítelem jen chvíli a nevíte, co by mu udělalo největší radost? Nebo jste s ním naopak tak dlouho, že už nevíte, čím ho překvapit? Zjistěte zda je byznysmen, dobrodruh, elegán nebo sportovec a vyberte jednu ze čtyř sad od AVONU.

Letos už nebude výběr dárků trápením. Prožijte kouzelné Vánoce a udělejte radost sobě i svým blízkým s vánočním katalogem od AVONU.

Výběr článků

Načítám