Hlavní obsah

Kancelář i zábavní park v kapse

Novinky, Samsung Zrt., česká organizační složka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smartphone Samsung Omnia nabízí dokonalé propojení práce a zábavy. Omnia vyjadřující latinsky „vše“, arabsky „přání“ vystihuje podstatu chytrého telefonu, který si vedle špičkových funkcí zakládá také na stylovém designu.

Článek

Samsung Omnia je spolehlivým partnerem doma, na cestách i v kanceláři. Díky operačnímu systému Windows Mobile 6.1 Professional, nabízejícím známé a pohodlné prostředí jako na PC, lze snadno pracovat s programy jako jsou například Word, Excel a Powerpoint. S připojením k internetu přes wi-fi můžete být ve spojení s celým světem a prostřednictvím Outlooku kdykoliv přijímat či odesílat vaše e-maily.

Pokud opustíte svět businessu a rozhodnete se svůj čas věnovat zábavě, Samsung Omnia vás očaruje i v tomto směru. Ať už využijete pokročilé navigační funkce, jako jsou GPS či Geotagging pro označování míst, která si chcete zapamatovat, nebo pohotový 5MPx fotoaparát s Auto Focusem, vždy budete příjemně překvapeni. Samsung Omnia podporuje i přehrávání filmů v DivX a v kombinaci s 3.2 palcovým WQVGA LCD displejem výborně poslouží i jako kapesní kino. Díky nadstandardní paměti o velikosti více než 8GB si můžete poslechnout až 6000 písní ve formátu MP3 nebo si prohlédnout více než 9000 fotografií s rozlišením 5 MPx.

Výběr článků

Načítám