Hlavní obsah

Projekt Rezidence Kavčí Hory získal stavební povolení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V těchto dnech získal stavební povolení bytový projekt Rezidence Kavčí Hory. V sousedství Centrálního parku na Pankráci vzniká nový rezidenční komplex.

Článek

Budovy, které se i svojí moderní architekturou brzy zařadí mezi nové dominanty Prahy, nabídnou nejen unikátní výhledy, ale i klidné prostředí s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Autorem projektu je architektonická kancelář A.D.N.S. Originálním prvkem průhledového otvoru je vytvořen dojem plynulého pokračování sousedního přírodního parku do zeleně vilové čtvrti svažující se k Vltavě.

Dispoziční řešení bytů umožňuje zachování soukromí jednotlivých členů rodiny, pro společně trávené chvíle jsou navrženy prostorné obývací pokoje s jídelnou a špičkově vybaveným kuchyňským centrem již v základní ceně bytu.

VIP obývací pokoj

VIP koupelna

Velká část větších bytů má dvě koupelny.Hledáte-li výjimečnost a místo, které splní vaše náročné požadavky, pak jste je možná právě objevili. Více zde...

Výběr článků

Načítám