Hlavní obsah

Snižte skryté náklady u svých telco služeb

Novinky, Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

Minimalizace nákladů a maximalizace zisku, to je zlaté pravidlo vedoucí k prosperitě. Jenže minimalizace nákladů je často poměrně komplikovaným procesem, který od managementu obvykle vyžaduje hlubokou znalost dané problematiky.

Článek

Skryté náklady

Náklady na IT a telco služby se neskládají pouze z investiční složky zahrnující potřebný hardware a software a fixních a variabilní nákladů. Patří sem i skryté náklady spojené s časem, lidskými zdroji, výběrem dodavatelů, a mnoho dalšího.

Telefónica O2 proto vypracovala koncept, v jehož rámci drtivou většinu skrytých nákladů přenese z vaší firmy na O2. Náklady na telco služby tak budou tvořit jen fixní náklady v podobě pravidelných měsíčních plateb a eventuelně variabilní náklady za nadstandardní čerpání některých typů služeb. Investiční složka v podobě např. nákupu počítačů nebo e-mailového řešení přitom zmizí také. S touto novou koncepcí tak získáváte nejen výhodu redukce TCO (celkové náklady (na) vlastnictví) na telco služby, které vaše firma využívá, ale také výhodu jednoho jediného dodavatele.

Jediné, co potřebujete znát, je počet vašich zaměstnanců a jejich rozdělení do následujících profilů: pracovníka v kanceláři (např. sekretářka), pracovníka v kanceláři a na cestách (např. projektový manažer), pracovníka na cestách (např. obchodní zástupce) a manažera. Stačí jen, když se obrátíte na O2 linku pro firemní zákazníky 800 203 203 nebo na obchodního zástupce společnosti. Více informací zde.

Výběr článků

Načítám